Ryhmäliikuntatuntien kuvaukset

Home|Ryhmäliikuntatuntien kuvaukset
Ryhmäliikunta

Kangoo Power

Tämä tunti sopii sekä vasta-alkajille sekä pitkään lajia harrastaneille. Tunti kostuu helposti seurattavista liikkeistä, joita vaikeutetaan sitä mukaan kun taidot kehittyvät. Sykkeet nousevat nopeasti ylös, ja harjoitukset kehittävät kuntoa ja tasapainoa huomattavasti nopeammin kuin perinteiset harjoitukset.
Ryhmäliikunta

Kangoo Power Pro

Tämä tunti ei sovi aloittelijoille. Tunnilla tarvitset hyvää keskivartalon hallintaa. Tunnilla tehdään haastavampia askelsarjoja ja teknisesti vaikeampia liikkeitä. Tunti on koreograafinen ja motivoi oppimaan uutta. Kun kenkien käyttö on tuttua Kangoo Power -tunnilta, tule haastamaan itsesi ja oppimaan uutta!
Ryhmäliikunta

Freestyler

Freestyler on kuin kuntosali laukussa. Tämä on lihaskuntotunti, jossa käytämme erityistä Freestyler -lautaa. Vastuskuminauhat tulee kiinni käsiin ja nilkkoihin, ja ja haastamme monet lihasryhmät samanaikaisesti. 30 minuutin treeni Freestyler -laudalla vastaa 60 minuutin treeniä kuntosalilla!
Freestylerilla haastat koko kehon monipuolisesti ja turvallisesti, koska treenaamme vastuskuminauhoja käyttäen. Vastuskuminauha on turvallisempi vaihtoehto nivelille kuin painot. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva vastus:
easytube: vastus 15 kg
mediumtube: vastus 25 kg
strongtube: vastus 35 kg
sporttube: vastus 45 kg
Ryhmäliikunta

Kick & Punch

Tämä ohjelma ei sovi aloittelijoille. Se sisältää erilaisia lyöntejä ja potkuja, joita käytetään eri taistelulajeissa, kickboxingissa ja muissa kontaktilajeissa.
Harjoittelussa käytämme sekä ylä- että alavartaloa. Keskivartalon tulee olla koko ajan jännittyneenä ja potkut tulee suorittaa erittäin hyvällä tekniikalla välttääkseen urheiluvammoja.
Tunti sopii sekä miehille että naisille.
Tunti ei välttämättä sisällä ollenkaan koreografiaa.
Kick & Punch -tunnin tarkoituksena on saavuttaa korkeampi sydämen syke ja kasvattaa lihaksen voimaa, kestävyyttä ja nopeutta.

Ryhmäliikunta

Kangoo Dance

Tämä ohjelma on osallistujille, jotka jo osaavat käyttää KJ kenkiä Kangoo Power -tunnilla. Tällä tunnilla haastat itsesi ja opit uutta!
Ohjelma on intensiteetiltään matalampi mutta tällä tunnilla haastetaan motooriset taidot.
Opit koreografioita ja kaikki liikkeet opetetaan monien toistojen avulla.
Reaktiokykysi paranee, kuten myös ketteryys ja koordinaatiokyky.
Musiikki on tunnettua ja suosittua, oppimisen ilo uusiin liikkeisiin motivoi jatkuvasti.