Tietoa

Home|Tietoa
Tietoa

Kangoo Power on energinen ja kokonaisvaltainen

intervallitreeniohjelma, joka koostuu helposti seurattavista liikkeistä. Se kehittää samanaikaisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Perusliikkeitä on helppo aloittelijankin seurata ja niitä vaikeutetaan sitä mukaa kun taidot kehittyvät. Tämä ohjelma sopii sekä aloittelijoille että edistyneille kuntotasosta riippumatta. Se on erittäin tehokasta, sykkeet nousevat nopeasti ylös ja se on HUIPPUHAUSKAA! Kangoo Jumps -kengät ovat turvallisimmat välineet liikuntaa harrastettaessa. Pomppuharjoittelu Kangoo Jumps -kengillä rasittaa niveliä jopa 80% vähemmän. Harjoitukset KJ-kengillä parantavat hapenottokykyä ja tasapainoa huomattavasti enemmän kuin perinteiset harjoitukset. Pomppuharjoittelu eli ylös-alas hyppiminen painovoimaa vastaan, on yksi hyödyllisimmistä aerobisista harjoituksista ikinä. Sillä on todettu olevan monia terveyshyötyjä. Lue lisää hyödyistä!

KANGOO JUMPS -KENKIEN HISTORIA

Kengät kehitettiin alun perin urheilijoille, jotka olivat toipumassa jalkavammoista.

Sveitsiläinen yrittäjä Dennis Naville otti konseptin uudelleen kehitettäväkseen 1990-luvulla ja ensimmäinen KJ-1 -malli esiteltiin vuonna 1994 Pariisissa messuilla. Siitä lähtien saappaita on kehitetty jatkuvasti, jotta niistä on saatu vapaa-ajan urheiluun soveltuvat niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kangoo Jumps -hyppykengät soveltuvat kaikenikäisille, 6-90 -vuotiaille, ja niillä voi tehdä erityyppisiä harjoituksia sekä sisällä että ulkona. Ne soveltuvat juoksemiseen, armeijatyyliseen Bootcamp -treeniin, ja tanssillisempaan intervallitreeniin. Parasta on, etteivät ne ole paikkaan ja aikaan sidotut vaan niillä voi kuntoilla myös kotona!

Muutamassa kymmenessä vuodessa Kangoo Jumps on levinnyt ympäri maailman miljoonien ihmisten iloksi, jotka ovat löytäneet hauskan ja tehokkaan liikuntamuodon. Kangoo Jumps:in slogankin sen sanoo:

Have fun, Getting fit”!

NASAn

suorittamat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että hyppykengillä tehty liikunta on paitsi miellyttävintä, myös tehokkainta ja nopeimmin tuloksiin johtavaa harjoittelua. Hyppyliikunta haastaa kokonaisvaltaisesti vartalon lihakset ja elimet jokaista solua myöden.

Lajilla on tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan 33 terveydellistä hyötytekijää.

33 HYPPIMISLIIKUNNASTA AIHEUTUVAA HYÖTYÄ

Pomppuharjoittelu eli ylös-alas hyppiminen painovoimaa vastaan, on yksi hyödyllisimmistä aerobisista harjoituksista ikinä. Sillä on todettu olevan monia terveyshyötyjä.
mikä vahvistaa lihaksistoa ja luustoa. NASA:n tutkimuksissa on todettu, että avaruudesta palanneiden astronauttien luuston ja lihasten jälleenrakentamisessa hyppiminen on tehokkain harjoitus.
jotka aiheutuvat kovilla alustoilla kuntoilemisesta.
eli rasva- ja lihastasapainon ylläpitämisessä ja parantamisessa.

Dr. J. E. Tauntonin (University of British Columbia) tutkimus ”Max VO2 Improvements and Injury Prevention”:
– maksimaalinen hapenottokyky (VO2max) Kangoo Jumps -kengillä: 7,8% parannus
– maksimaalinen hapenottokyky (VO2max) perinteisillä urheilujalkineilla: 1,3% parannus

jolloin kaloreita palaa enemmän myös kuntoilun jälkeisinä tunteina.

hyvän kolesterolin määrää verisuonistossa.

muihin kipuihin, jotka aiheutuvat liian vähäistä liikkumisesta.

vastalääke masennukseen ja ahdistukseen.

YRITYKSESTÄ

Olen Elina ja rakastan näitä kenkiä ja rakastan Kangoo Jumpsia! Vuonna 2019 helmikuussa kävin ensimmäisellä tunnilla, ja tämä laji vei sydämeni samoin tein.

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Ensimmäisestä tunnista asti tiesin, että haluan ohjata näitä tunteja! Siitä päivästä aloitin opinnot tästä lajista, haluten oppia kaiken mahdollisen. Mentorini ja tämän lajin Suomeen tuonut valmentajani Veronica Deac antoi minulle kaiken mahdollisen koulutuksen ja oppimateriaalin, ja niinpä toukokuussa 2020 valmistuin Kangoo Power -ohjaajaksi. Huhtikuussa syntyi NRG Factory.

Tärkeää minulle on, että saan välittää eteenpäin sen upean tunteen, minkä vain nämä kengät mahdollistavat. Sen tunteen, kun tunnet voivasi lentää! Sen tunteen, kun unelmista tulee totta!

Mitä vielä odotat? Tule mukaan ja hankitaan sinullekin siivet!

LIVETREENIT

Kangoo Jumps -kengät on siitä mahtavat, etteivät ne ole aikaan ja paikkaan sidotut! Varsinkin nyt, kun voit liittyä myös virtuaalisesti treeneihin. Halutessasi liittyä kutsun sinut suljettuun facebook ryhmään, jonne treenit tallentuvat ja ovat ikuisesti käytettävissäsi. Voit hyppiä kotona kun sinulle parhaiten sopii, aamulla tai illalla.

Tällä hetkellä 4 kertaa viikossa tulee uusi treeni. Treenit vaihtelevat tasoiltaan alkeistunnista keskivaikeaan ja pro level -tunteihin, jossa teen haastavampia koreografioita.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

KANGOO JUMPS -HYPPYKENGÄT

Halutessasi ostaa omat Kangoo Jumps -hyppykengät, laita minulle viesti, niin kerron sinulle lisää!

yhteistyökumppanit